BAYBURT / MERKEZ - Kaleardı Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında sınıf düzeyinde İstiklal Marşını Ezberleme yarışması yapıldı.

Mrt

İlimizde düzenlenen "Minik Eller Tasarlıyor" projesi  kapsamında Ocak-Şubat aylarındaki yarışmaya GÖKTÜRK isimli projesiyle katılan okulumuz 4. sınıf öğrencisi Yağmur Buğlem AYDIN, il 2. si olarak okulumuzun gururlandırdı. Öğrencimize ödülünü İl Milli Eğitim Müdürlümüz Sayın Rahmi GÜNEY verdi. Öğrencimize, ailesine ve sınıf öğretmenimize teşekkürlerini iletti.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve ilimiz Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu öğretmenlerine yonelik Etkili İletişim Semineri Baybur Üniversitesinden görevli Yrd.Doç.Dr. Furkan ALTUNAY tarafından verildi.

Şbt

Bayburt Okul Sporları Artistik Jimnastik Minik A katogorisinte okulumuzu temsil eden Yağmur Buğlem AYDIN ve Zeynep Kumru ÜLKER; Bayburt il 2. si olarak okulumuzu gurulandırdılar.

Şbt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı 6 Şubat saat 10:00 da Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.

6  Şubat 2023' te meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor ve bu acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine " Deprem Afet ve Yangın Eğitimi " verildi.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimizin hazırladığı program yapıldı.

Tem

Okulumuzun eksikleri son surat giderilmeye çalışılıyor. Emeği geçen bütün personelimize çok teşekkür ediyoruz.

Tem

Bayburt Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz Uzmanlarından Şeyma GÜLER hocamın koordinesinde Okulumuz Velilerine Akran zorbalığı semineri gerçekleştirildi. Bu seminerin verilmesinde emeği geçen okul müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.

Tem

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılında gerçekleştirilen Tiyatro etkinliği sonrasında yapılan Tiyatro gösterimiz velilerimizin göstermiş olduğu yoğun nilgi neticesinde gösterimi sağlandı. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

14 Mayıs Seçimleri Sonucunda Okulumuz Temizlenerek Eğitim Öğretime Hazır Hale Getirildi.Emeği geçen okulumuz personeline ve İdari Kadromuza çok teşekkür ediyoruz.

May

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzun dönüştürülmesi çalışmaları esnasında yapılan Lambaların değişmesi sonucunda meydana çıkan kırılan ve dökülen yerlerin tamir ve bakımlar yaptırılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlamalarımnızdan görüntüler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür edi,yoruz.

Nis

Okulumuz/A ve /A sınıfları ile gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğimizden önemli kareleri sizlerle baylaşmak istemekteyiz. Bu etkinliğimize destek veren okulumuz öğretmen ve diğer personellerimize çok teşekkür ediyoruz.